Långfredagen ägnades åt att ta färjan ut till Aspö och praktisera den ädla konsten i att sitta på en brygga och bara va. Jag flyttade till Karlskrona sommaren 2016 och för mig är dessa öar, att leva i en skärgårdsstad en ”nyp mig jag drömmer”-upplevelse.

Aspö är en ö där du kan komma djurlivet väldigt nära och ändå ha civilisation runt hörnet. Såg till exempel ett gäng rådjur och som vi kom nära inpå.

Lagom produktplacering här, men älskar verkligen Kleen Kanteen och fick nu världens bästa termos i världens bästa färg av världens finast vän när jag fyllde 30. Så glad och använder den varje dag. Fyller den med te och bara njuter av vädret och havet.

Här satt vi länge och bara njöt av bobyggarna. Hade fiskespöt i väskan men det åkte inte fram idag – ville inte störa svanarna. Men på måndag så – då kanske de är klara och vi kan fiska.

Hej hej från mig. Ossian ville ta en bild på mig när jag satt på Ljugarbänken med vindblåst hår – en tillvaro man får vänja sig vid när man bor vid kusten.

Något annat man får vänja sig på kusten är illaluktande tång, gamla skelettdelar och rent skräp, man kommer lika nära de vackra och levande som det döda och förmultnande. Båda är en del av naturen och vill nog inte ha det annorlunda ändå – tja förutom skräpet då, det kan gärna få försvinna.

Liten utflykt på bara två timmar men känner mig rikare och mer välmående. Man behöver inte göra det svårare än så för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s