För att få nån form på bloggandet så kör vi ett måndagsinlägg där jag berättar lite om kommande vecka och vad jag kan göra. Idag blir det sängliggande för hela dagen då jag vart på biopsi (aj!), men det går ändå ingen nöd på mig, då jag fyllt på med tidningar, choklad och fulltankad dator.

Sen ska jag försöka få ett kapitel läst i Trafikens grunder då ett av mina mål för i år är att få körkort. 30 år – dags att ta det 🙂 ska boka in körlektioner igen också, tog uppehåll nu i en och en halv månad på grund av corona.

Målet för denna veckan är att ta mig igenom morgondagen med alldeles för många möten (dubbelbokade till och med vissa av dom) med krisledningsnämnd, drift och servicenämnd och gruppmöte, allt på distans.  Jag ska även hinna med 1500 ord skrivna på min uppsats, påbörja min nya kurs i Internationell ekonomi och sen försöka få till stånd en aw på zoom på lördag med mina vänner. Hämtmat, vin och prat in på småtimmarna, ser fram emot det. Vi har kört det två lördagar i rad nu och det blev väldigt härligt nu när man inte kan ses som vanligt.  Och sist men inte minst, köra en undersökning för de som följer min lokala klimatrörelse om vad för verktyg de vill ha av oss för att vässa sitt klimatengemang, man måste ju passa på när tid finns.

Undrar om corona-tider kommer bli ett nytt begrepp, likt kristider??

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s