Sista veckan i april så hade vi 5 dagar ledigt, jag och min son. Har en envis hosta som inte ger med sig, så undviker folk. Dagarna flöt förbi, och vi odlade och planterade en massa, till exempel så försöker vi nu med att odla basilika i vatten, och än så länge mår den bra.


Vi lekte även, ute i en massa. Visst bor jag fint? Detta är en minut från där jag bor. Flyttade hit i vintras och är så fascinerad över alla körsbärsträd, syrener och rhondendron som alla växer runt hörnet. Jag ser ett japanskt körsbärsträd från köksfönstret, bara det är ju jackpot.

En liten kvist av det körsbärsträdet kan ha råkat hitta sig in i mitt hem också.

Vi hade ju en kung en gång som styrde landet från sängen, nu i karantäntider är jag nog sängkammardrottningen. Kan också delvis ha att göra med att jag för första gången i mitt liv sover själv i en 180-säng. Vad mycket plats jag har! Ossian och jag ägnade mycket tid åt att spela kort, schack och fia med knuff – i sängen och i köket. Han börjar bli stor nu, men är samtidigt så liten.

Tandpetarlook på Stumholmen

Måste förövrigt tipsa om Knock the House down på Netflix. SÅ JÄKLA BRA! Fram för fler kvinnor i politiken! Fanns även gratis på Youtube om du inte har tillgång till Netflix.

Lite så har det varit min lediga sista vecka i april. Inte rört mig många meter från mitt kvarter. Fast när karantänen är över – då är det jag som lämnar Karlskrona på obestämd tid.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s