Visst förtjänar ens mamma det bästa? Morsdag är ju snart, och jag vill alltid försöka ge min mamma det allra bästa. Nu i dessa tider vill jag stödja små företag, föreningar och välgörenhet, och då valde jag jag kikat runt efter den absolut bästa gåvan till min mamma. Men samtidigt så hittade jag en massa annat fint – så tänkte tipsa vidare om, ifall du har fantasibrist.Först ut är att köpa biljetter till en vinprovning/ölprovning, finns så mycket som helst och här i stan har vi Karlskrona vinfestival som jag lätt skulle köpa biljetter till sen i höst. Är du intresserad av det så finns det här. Finns övernattning med om du kommer långväga ifrån.

Annan sak som man inte kan få för många av är snygga tygkassar, denna från Svenska Freds är högt upp på min att-ha-lista. Eko-bomull med. För mig är det trippel-win. Går att beställa här.

Om din mamma är likadan som min (som älskar kriminologi och allt sånt) så är mordgåtor med middag ett säkert tips. Jag fann denna corona-säkrade livestreamgåtan, väldigt innovativt.

Om man vill ha något mer beständigt och samtidigt visa upp sin feministiska sida för alla som kommer på fika skulle detta vara en vinstlott. Finns i flera färger. Plus för att man stöttar en lokal företagare i Umeå!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s