Midsommar, min allra finaste högtid, speciellt när det sammanfaller när min son och bror fyller år. Vi firade den väldigt lugnt och fint bara vi i familjen. Är ju så svårt att fira något alls i dessa tider, men det blev ändå en fantastisk dag, med grillat, tårta, bollspel och kubb. Och bad såklart, men det gör jag varje dag sommartid.

Jag hade en nygammal loppad klänning som min vän Annie skickade på posten, och jag känner mig så fin i den. Aldrig tidigare varit mycket för blommigt men den här sommaren växer det på mig. Älskar den dramatiska kjolen och att det passar både med sneakers och högklackat. Måste varit en syn det, när jag kom med ett gäng heliumballonger i Slytherins färger, en pallkrage, min son utklädd till Batman och jag i storblommig pompös kjol. Bjuder gärna Karlskroniterna på det! På tal om att bjuda på sig själv, förra året kom jag på idén att hålla i en secondhand-safari men kom aldrig till skott. Får se om det i slutet av juli är läge för det.

Tacksam över denna midsommar, att alla jag känner och som fått corona (4 personer nu) blivit friska och att natten är som dag. Helt ljuvligt!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s